Hovedside

Hvorfor matrettsanger

Månedens rett

Spørsmål/Svar

Medlemsområde

Informasjon

Kontakt ossKjøtt & Fjærkre

Fisk & Supper

Skalldyr

Grillretter

Lett Blanding

Årstidens Matretter

Årstidene

De enkelte årstider har sine spesielle matretter i Norge. I sommersesongen går det mest på grillretter, salater og pannekaker med is, mens det om høsten er skalldyr og selvfølgelig ”Får – I – Kål”, og til jul er det hovedsakelig pinnekjøtt-/svineribbe-/ lutefisk-/rakfisk osv. som dominerer ved sosiale ”matorgiesammenkomster”.

”Mors kjøttkaker” – det er en matrett som spises hele året. Om våren er det ofte fisk som står på menyen ved mange anledninger-/selskaper - slik som eksempelvis ”Gudefisken – Kveite” eller grillet-/avkokt laks. Den fantastiske, og etter hvert verdensberømte norske ”Torsken”, er på sitt beste i de måneder av året med ”er”-endelse – oktober-/desember – men spises egentlig hele året.

Ut fra hvor vi befinner oss i sesongen, vil vi, under dette kapitlet på Matrettsanger.no, presentere de aktuelle matrettsangene som passer for årstiden. Så – følg med!

På denne nettsiden får du både i pose og sekk! Hver eneste matrettsang er regelrett en oppskrift som du kan følge, samtidig som det er en lovprisnings-/velkomstsang om akkurat den matretten som du skal servere akkurat den dagen! Kan du ønske deg stort mer?

Banner 2
Tryggferdsel

Proveks AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt