Hovedside

Hvorfor matrettsanger

Månedens rett

Spørsmål/Svar

Medlemsområde

Informasjon

Kontakt ossKjøtt & Fjærkre

Fisk & Supper

Skalldyr

Grillretter

Lett Blanding

Årstidens Matretter

Grillretter

Grilling skal være kos! Grillmat smaker best hvis vi tar oss tid til å virkelig nyte både grillingen, spisingen, syngingen og samværet med familie og gode venner.

Med dagens populære og gode gassgriller, så får vi også utsøkt kvalitet på grillmaten. Men uansett grill – kull eller gass - så skaper selve settingen en samstemt, helt spesiell atmosfære. Alle har forventninger om en hyggelig kveld med mye god mat, god drikke og godt selskap. Lykkefølelsen brer seg i oss alle, og toppes når vi kan få synge kjempegøye sanger som omhandler akkurat den grillmaten-/salaten vi nå er i ferd med å innta.

Det sosiale samværet ved grilling er uovertruffent. Grilling er gøy, grilling er enkelt. Det er bare fantasien som kan sette grenser….. God grillkveld!Grillmat & Salat


 
Tittel
 
Grillrist & Grillspyd
- Saftige grillsaker med salater
  Melodi   Musevisa
  Beskr:   Utrolig underholdende og berikende sang om grillivets gleder - og Matprat.no sine smakfulle, sommerlige matoppskrifter. Grillspyd med namme-nam og salatboller med "snop". Syng sangen og se selv.
       
  Se og hør utdrag av sangen   Legg i handlevogn
         

 
Tittel
 
Entrecôte & Svinekotelett
  Melodi   I blåbærskogen
  Beskr:   Himmelsk god, grillet entrecôte eller kotelett, behørig beskrevet fremgangsmåte på alt som kan fortæres en deilig sommerdag. Hva med en herlig mangosalat til "deilighetene"? Du finner det i sangen.
       
  Se og hør utdrag av sangen   Legg i handlevogn
         

 
Tittel
 
Grillfest med sus i serken
  Melodi   Napoleon med sin hær
  Beskr:   Sommerlett og gøyal sang til grillmatens pris. Lyse, dovne sommerkvelder hvor det å kjenne grillduftene, spise og synge sammen er en befriende opplevelse for oss innesittende nordmenn.
       
  Se og hør utdrag av sangen   Legg i handlevogn
         

Banner 2
Tryggferdsel

Proveks AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt